Geen bezorgkosten op uw bestelling Eenvoudig bestellen en veilig betalen

Juwelier Verto

Terug naar het overzicht

Welkom bij juwelier Verto in Veldhoven!

De naam Verto is afgeleid van de namen René Verhoeven afkomstig uit Oisterwijk en André Toonders afkomstig uit Veldhoven, waar we gevestigd zijn. Beide zijn gediplomeerd goudsmid en hebben hun studie genoten in Antwerpen.

Omdat we elk onze specialiteit hebben ontwikkeld en deze naadloos in elkaar overvloeien, zijn we tot bijna alles in staat. Of het nu herstellen is van sieraden en horloges, of het ontwerpen en vervaardigen van een nieuw juweel. Waaronder natuurlijk trouwringen, relatiegeschenken, as-sieraden en het vermaken van oude sieraden. Dit met gebruik van de allernieuwste 3D technieken, met 3D printmachines en 3D CAD programma's.

Maar ook graveren, taxeren, stenen zetten en batterijen vervangen evt. met waterdichttest. Dit doen we inpandig, snel en vakkundig. Een hit van dit moment is bijvoorbeeld coördinaten laten graveren in een tagplaatje. Om u alle aandacht te kunnen geven, is ons team versterkt door drie dames en wel te weten Anita, Linda en Shauni. Of het nu gaat om een kleine of grote aankoop, we zijn pas tevreden als u tevreden naar huis keert. Ons bedrijf is aangesloten bij NJU (Nederlandse Juweliers Unie). Iedere klant, vraag of dienst is anders en zal dan ook discreet behandeld worden. Heeft u nog vragen, mail of bel ons, of kom eens een kijkje nemen in onze winkel. U bent van harte welkom!

 

 

 
Juwelier Verto
Juwelier Verto
Kromstraat 20 D
5504BC VELDHOVEN
Nederland
T: 040 253 2411
: info@juwelierverto.nl
W: www.juwelierverto.nl

Openingstijden

  • Maandag:gesloten
  • Dinsdag:10:00 - 18:00
  • Woensdag:10:00 - 18:00
  • Donderdag:10:00 - 18:00
  • Vrijdag:10:00 - 18:00
  • Zaterdag:10:00 - 17:00
  • Zondag:gesloten
 
Hoofdmenu