Geen bezorgkosten op uw bestelling Eenvoudig bestellen en veilig betalen

Juwelier van Andel

Terug naar het overzicht

Juwelier van Andel

Van Andel Juwelier wordt geleid door een team van vakmensen, ervaren juweliers en de beste goudsmeden en diamantairs. Mensen met een oog voor de schoonheid van exclusieve juwelen en jarenlange ervaring in gouden sieraden en edelstenen (diamant, robijn, smaragd, saffier). Met volle overgave en deskundig advies kunt u rekenen dat we voor u een juweel vinden die past bij uw eigen wensen.

 

“Van Andel  heeft al ruim 45 jaar ervaring, en heeft het diploma van de vakschool voor uurwerkmaken, goudsmeden, en graveren. Verbonden aan de winkel, hebben wij ons service atelier met de mogelijkheid kleine reparaties en batterij vernieuwen direct uit te voeren. Graveren kan dezelfde dag, of klaar terwijl u wacht.”
-Juwelier Van Andel

“Anders dan de naam ”Sieraderie” doet vermoeden vindt u in de winkel een volledige juweliers collectie. Echter de sfeer in de winkel en de presentatie hebben een informeel en gastvrij karakter.”

A right aligned image

Juwelier Van Andel blinkt uit in service: “Wij geven service met een glimlach van A tot en met Z. Maar ook de punt die daarachter staat. Het totale plaatje moet kloppen.” Bij Juwelier Van Andel hechten we er veel waarde aan dat je helemaal tevreden bent: “Mocht er toch iets zijn, dan zorgen wij altijd voor een oplossing.” Ook de combinatie met Trends Jewels & Watches maakt van Van Andel een unieke juwelier. Je krijgt hierdoor een nog ruimere keus aan sieraden en horloges. “Trends is meer gericht op mode en de beleving staat centraal. Van Andel is traditioneler. De juiste combinatie van rust en moderniteit.”

 
Juwelier van Andel
Juwelier van Andel
Hoogstraat 164
3011 PV ROTTERDAM
Nederland
T: +31 10 411 5432
: info@juweliervanandel.nl
W: juweliervanandel.nl/

Openingstijden

  • Maandag:12:00 - 17:30
  • Dinsdag:10:00 - 17:30
  • Woensdag:10:00 - 17:30
  • Donderdag:10:00 - 17:30
  • Vrijdag:10:00 - 20:00
  • Zaterdag:10:00 - 17:00
  • Zondag:12:00 - 17:00
 
Hoofdmenu