Geen bezorgkosten op uw bestelling Eenvoudig bestellen en veilig betalen

Juwelier Koelewijn

Terug naar het overzicht

Historie: Van vader op zoon op kleindochter: Koelewijn juweliers

Van vader op zoon op kleindochter: Koelewijn juweliers

Al op 22 jarige leeftijd, in 2001, nam Juliëtte het bedrijf over van haar vader. Omdat zij nog zo jong was heeft zij de eerste 7 jaren met hem samen kunnen werken en zo langzamerhand het vak geleerd.

Aanvankelijk had Juliëtte voor een heel andere richting gekozen (sociaal pedagogische hulpverlening), maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en ze koos voor voortzetting van het familiebedrijf. Haar vader had jaren daarvoor het bedrijf van zijn ouders overgenomen. De grootouders van Juliëtte begonnen 79 jaar geleden aanvankelijk als in winkel met sieraden, horloges, klokken in combinatie met een optiek.

“Opa was goudsmid en deed veel reparatiewerk. Nadat mijn ouders de zaak hadden overgenomen stopten zij met de optiek en de klokken. Wat bleef was een mooie collectie sieraden en reparatiewerk.”

Juliëtte geniet iedere dag vaan haar werk, de omgang met haar klanten en met haar team. In vergelijking met vroeger is de collectie veel uitgebreider geworden. “Ik heb de winkel wel helemaal gerenoveerd” zegt Juliëtte, “maar de kasten en toonbanken zijn nog uit de tijd van mijn grootouders. Die heb ik heb ik laten opknappen en zo heb ik een moderne zaak met respect voor het oude!”

 

 

 
Juwelier Koelewijn
Juwelier Koelewijn
Langstraat 22
2242KM WASSENAAR
Nederland
T: 070 511 0863
: info@juwelierkoelewijn.nl
W: www.juwelierkoelewijn.nl

Openingstijden

  • Maandag:gesloten
  • Dinsdag:09:00 - 18:00
  • Woensdag:09:00 - 18:00
  • Donderdag:09:00 - 18:00
  • Vrijdag:09:00 - 18:00
  • Zaterdag:09:00 - 17:00
  • Zondag:gesloten
 
Hoofdmenu