Geen bezorgkosten op uw bestelling Eenvoudig bestellen en veilig betalen

Jeannet Total Look

Terug naar het overzicht

Jeannet Total Look, de kapsalon in Schalkhaar en Deventer

In 1992 nam Jeannet Olthoff op 19-jarige leeftijd een kapsalon over aan de Timmermansweg in Schalkhaar. Deze salon kreeg de naam ‘’Kapsalon Jeannet’’, het adres voor haarstyling, permanente make-up en haarverlenging.

In november 2002 opende Jeannet een 2e kapsalon in Deventer op het winkelcentrum de vijfhoek.

In mei 2011 was Jeannet toe aan grote uitdaging. Ze gooide het pand in Schalkhaar plat en bouwde op dezelfde plek een geheel, nieuw, super modern onderkomen. De naam van de salon werd omgedoopt naar ‘’Jeannet Total Look’’. De kleine salon maakte plaats voor een hypermoderne salon van ruim 250 m2, waarmee tevens  de ruimte werd gecreëerd voor een afdeling  kleding, tassen en sierraden.

Ook is er sinds 1 januari 2012 een schoonheidssalon gevestigd, ‘’Salon Caryl’’,  hier kunt U genieten van beauty, pedicure, massage en visagie.

Jeannet Total Look biedt een breed scala aan uiterlijke verzorging en fashion, een salon waar u binnen kunt stappen en enige tijd later verfrissend en vitaal naar buiten komt.
Uw haren worden gestylt, uw lichaam en gelaat genieten een verkwikkende behandeling en een lichaam verdient een leuke nieuwe outfit! Wie wil dat niet?

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit alles, wij zien u graag in onze Salon. Vraag vrijblijvend voor informatie of advies. Het team van Jeannet Total Look geeft u graag advies omtrent de nieuwste haarstyling en laat u graag zien wat de laatste mode is op het gebied van kleding en accessoires.
Wij verwelkomen u graag in de salon op de vijfhoek in Deventer of in Schalkhaar waar de koffie altijd voor u klaar staat!

 

 

 
Jeannet Total Look
Jeannet Total Look
Timmermansweg 33
7433BK SCHALKHAAR
Nederland
T: 0570 636 736
: steljevraag@total-look.nl
W: www.total-look.nl/

Openingstijden

  • Maandag:gesloten
  • Dinsdag:08:30 - 18:30
  • Woensdag:08:30 - 18:30
  • Donderdag:08:30 - 18:30
  • Vrijdag:08:00 - 20:00
  • Zaterdag:08:00 - 15:00
  • Zondag:gesloten
 
Hoofdmenu