Geen bezorgkosten op uw bestelling Eenvoudig bestellen en veilig betalen

Heaven Jewels & Watches

Terug naar het overzicht

In het hartje van Etten-Leur ligt de hemel op aarde voor menig vrouw en misschien ook wel man: Heaven Jewels & Watches. Een paradijs aan horloges, sieraden en tassen voor iedereen!

Jong en trendy zijn trefwoorden die deze bijzondere zaak het best omschrijven. Op ruim 110 vierkante meter hebt u enorm veel keus op het gebied van sieraden en accessoires. Iedereen, van jong tot oud, vindt hier iets naar zijn of haar persoonlijke smaak. De doelgroep gaat van 12 tot 82, dat mag duidelijk zijn.

Heaven Jewels & Watches heeft een ruime keuze in de beste horloges. Bekende merken die u hier tegen zult komen zijn bijvoorbeeld Guess, KYBOE!, Breil, Dolce & Gabbana, Fossil en TW Steel. Ook voor de mooiste sieraden bent u hier aan het juiste adres. Prachtige kettingen van Ti Sento, armbanden van Josh of ringen van Buddha to Buddha: hier vindt u het allemaal. Maar dat is nog niet alles! Ook het ultieme accessoire, de damestas, wordt ruim vertegenwoordig. En ook niet onbelangrijk: Heaven Jewels & Watches heeft artikelen voor iedere portemonnee. Wilt u 700 euro besteden aan een horloge? Dat kan! Maar ook voor een mooie 50 euro vindt u hier een schitterend exemplaar.

De specialiteit van Heaven Jewels & Watches is het enorme aanbod. Vanuit de hele provincie reizen klanten af naar Etten-Leur om hun aankopen juist in deze zaak te doen. Ze roemen de keus en de aanwezigheid van de nieuwste en hipste merken. Ook de service wordt zeer gewaardeerd: horloges en armbanden bijvoorbeeld worden speciaal voor op maat gemaakt. Zo bent u zeker van een sieraad dat perfect past. Nieuwsgierig geworden?

See you in Heaven…

 

 
Heaven Jewels & Watches
Heaven Jewels & Watches
Hof van den Houte 119
4873AZ ETTEN LEUR
Nederland
T: 076 503 3344
: info@heavenel.nl
W: www.facebook.com/heavenjewelsandwatches

Openingstijden

  • Maandag:13:00 - 17:30
  • Dinsdag:09:30 - 17:30
  • Woensdag:09:30 - 17:30
  • Donderdag:09:30 - 21:00
  • Vrijdag:09:30 - 17:30
  • Zaterdag:09:30 - 17:00
  • Zondag:gesloten
 

Home>Winkels>Heaven Jewels & Watches

Hoofdmenu