Geen bezorgkosten op uw bestelling Eenvoudig bestellen en veilig betalen

Veelgestelde vragen

Over het aankopen via Kyboe horloges

 1. Is kopen via internet veilig?
 2. Wat onderscheid Kyboe Watches?
 3. Kan ik mijn aankoop bij jullie ophalen?
 4. Zit er garantie op de horloges?
 5. Kunt u ook op een postbus afleveren?
 6. Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
 7. Kan ik zien waar mijn bestelling is?
 8. Kan ik mijn bestelling retourneren?
 9. Kan ik mijn bestelling annuleren?

Over betalingen

 1. Betalen met iDEAL. 
 2. Hoe werkt iDEAL? 
 3. Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL? 
 4. Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald? 
 5. Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?
 6. Creditcard ( VISA / Mastercard )
 7. MisterCash

Over horloges

 1. Wat is een mechanisch uurwerk?
 2. Wat is een handmatig opwindbaar horloge?
 3. Wat is een automatisch horloge?
 4. Wat is tourbillion uurwerk?
 5. Wat is een quartz uurwerk? 
 6. Welk voordeel biedt een mechanisch horloge?
 7. wat is het verschil tussen een chronograaf en chronometer?
 8. Wat is saffierglas?

 

Over het aankopen via Kyboe Watches

Is kopen via internet veilig?

Kyboe Watches is aangesloten bij een aantal waarborg keurmerken voor internet verkopen. Hiermee conformeren wij ons met de voorwaarden van deze keurmerken die als doel hebben het beschermen van de klant.

Wij hechten waarde aan een tevreden klant. Daarnaast kunt u bij Kyboe Watches betalen via iDEAL, momenteel de veiligste en meest efficiënte manier via internet te betalen.

Omhoog

Wat onderscheid Kyboe Watches?

Kyboe Watches is sinds 2001 bezig met de verkoop van horloges. Wij willen ons onderscheiden door mooie, unieke, kwalitatief goede horloges aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede service van doorslaggevend belang is voor het slagen van een onderneming op korte maar zeker ook op lange termijn. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om van u een tevreden klant te maken of u als tevreden klant te behouden.

Omhoog

Kan ik mijn aankoop bij jullie ophalen? 

Nee dit kan helaas niet. Wij zijn geen winkel waar u langs kunt komen. Uit veiligheidsoverwegingen hebben we geen horloge en/of waardepapieren op ons bedrijfsadres.

Omhoog

Zit er garantie op de horloges?

Op al onze horloges zit 24 maanden garantie, tenzij anders aangegeven.

Omhoog

Kunt u ook op een postbus afleveren?

Wij leveren geen bestellingen af op een postbusadres. Wij raden u aan een afleveradres te gebruiken waar tijdens kantooruren altijd iemand aanwezig is.

Omhoog

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

levertijd bedraagt circa 3 tot 14 werkdagen na ontvangst van uw betaling. 

Deze leveringsperiode is indicatief en gebaseerd op leveringservaringen uit het verleden. Tevens is de leveringstijd afhankelijk van de voorradigheid van het bestelde artikel. Verzendingen vinden standaard plaats via TNT. Ook wordt er in voorkomende gevallen gebruik gemaakt van pakketdiensten als GLS en DHL. Voor de kosten van spoedbestellingen gelieve contact met ons op te nemen.

Omhoog

Kan ik zien waar mijn bestelling is?

Op het door u, bij de bestelling opgegeven e-mailadres, ontvangt u een aantal e-mails met informatie over de status van uw bestelling. In het eerste bericht wordt de ontvangst van uw bestelling bevestigd. U ontvangt de bevestiging van uw bestelling per e-mail. De tweede e-mail ontvangt u wanneer de artikelen worden verzonden.

Via de tweede e-mail kunt u gemakkelijk uw verzendingen volgen door te klikken op de link in de e-mail. U wordt dan doorverwezen naar de site van TNT, Track en Trace. Daar dient u de volgende gegevens in te voeren in het invoerscherm: 

Binnen enkele seconden ziet u precies waar uw zending zich op dat moment bevindt.

Omhoog

Kan ik mijn bestelling retourneren?

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 7 werkdagen. Mocht het door u bestelde horloge niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u binnen deze termijn de bestelling retour zenden. U dient de producten te retourneren met het retournummer van Kyboe Watches, welke per e-mail opgevraagd kan worden. Ook kan daar het retourneer adres opgevraagd worden. Elke retourzending zonder dit nummer zal door ons worden geweigerd.

Zorg ervoor dat het pakket verzekerd wordt verstuurd en voldoende is gefrankeerd. De portokosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij de fout door LiBo Horloges is gemaakt. Dan worden de verzendkosten achteraf verrekend. Ongefrankeerde zendingen worden altijd geweigerd! Wij kunnen nimmer aansprakelijk gesteld worden voor eventueel verlies van de zending. Alleen producten die ongebruikt en in de originele verpakking zitten zullen aan u gecrediteerd (binnen uiterlijk 30 dagen) worden. Speciale aanbiedingen vallen buiten bovengenoemde retourmogelijkheden. 

Het gekochte wordt met alle ontvangen bescheiden zoals verpakking, garantiebewijs, gebruiksaanwijzing binnen 7 werkdagen teruggestuurd en het gekochte is geheel en uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen, onbeschadigd en onaangepast (band e.d.) e.e.a. ter beoordeling van Kyboe Watches.

Omhoog

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, u kunt uw bestelling annuleren. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Kyboe Watches reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

Omhoog

Over betalingen

Betalen met iDEAL

Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling.

Omhoog

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geinformeerd dat de bestelling is betaald.
Als u beschikt over internetbankieren bij een van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Heeft u dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

Omhoog

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?

Nee er zijn geen kosten aan verbonden, alle klanten kunnen bij Kyboe Watches gratis met iDEAL betalen.

Omhoog

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?

Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling met iDEAL terug.

Omhoog

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?

Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid. Wel kunt u uw bestelling achteraf annuleren. Het aankoopbedrag word dan teruggestort op uw rekening.

Omhoog

Creditcard ( VISA / Mastercard )

Het is bij ons ook mogelijk om via uw creditcard te betalen ( VISA / Mastercard ). Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde provider ( Multisafepay ). Bij iedere betaling wordt een controle uitgevoerd op mogelijke fraude.

U kunt bij ons GRATIS  met uw Creditcard ( VISA / Mastercard ) betalen.

Omhoog

MisterCash

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash.

Omhoog

Over horloges

Wat is een mechanisch uurwerk?

Een mechanisch uurwerk bestaat uit assen en tandwielen die ervoor zorgen dat het horloge loopt.

Omhoog

Wat is een handmatig opwindbaar horloge?

De handmatig opwindbare dient u eens in de zoveel tijd eigenhandig op te winden.

Omhoog

Wat is een automatisch horloge?

Een automatisch horloge oftewel is een horloge dat zichzelf tijdens het dragen opwindt. Het werkt dus zonder batterij.De rotor ( slingergewicht ) zorgt via de bewegingen van de pols voor het opwinden van de veer.De normale hoeveelheid dagelijkse bewegingen is voldoende om een automatisch horloge tijdens het lopen op te winden.

Omhoog

Wat is tourbillion uurwerk?

Voor veel horlogeliefhebbers is een tourbillon één van de meest gewaarde complicaties in een uurwerk. In een tourbillon is het gangwerk in een om zijn eigen as draaiende kooiconstructie geplaatst. Deze vinding heft de invloed van de zwaartekracht op de nauwkeurigheid van het uurwerk op. Uurwerken met tourbillon zijn het summum van het vakmanschap van de horlogemaker.

Omhoog

Wat is een quartz uurwerk?

Een quartz uurwerk wordt aangedreven door een batterij.

Omhoog

Welk voordeel biedt een mechanisch horloge?

De drager levert zelf de energie voor de aandrijving van het horloge en is dus niet afhankelijk van een batterij. Een mechanisch horloge is een wonder van microtechniek en bestaat meestal uit meer dan 100 afzonderlijke onderdelen. Omdat er altijd veel handwerk bij te pas komt, houdt een mechanisch horloge zijn waarde. Het is geen wegwerpartikel. Een mechanisch horloge kan tientallen jaren na de aanschaf nog worden gerepareerd, wat vooral belangrijk is wanneer het om een cadeau gaat, omdat daar meestal persoonlijke herinneringen en gevoelens aan zijn verbonden.

Omhoog

Wat is het verschil tussen een chronograaf en chronometer?

Een chronograaf is uitgerust met een extra stopwatch ( starten,stopzetten, op nul stellen), waarmee bij het sporten, werken, enz. de tijd tot op 1/5 seconden nauwkeurig kan worden gemeten. Een chronometer is een precisie uurwerk van welke constructie dan ook, dat in verschillende omstandigheden en bij verschillende temperaturen nauwkeurig wordt afgesteld en waarvoor een officieel certificaat is uitgerekt.

Omhoog

Wat is saffierglas?

Extra hard krasvrij glas.

Omhoog

Home>Contact>Veelgestelde vragen

Hoofdmenu