Geen bezorgkosten op uw bestelling Eenvoudig bestellen en veilig betalen

Wat te doen bij annuleren of retourneren

Het annuleren van een bestelling is, zolang de bestelling nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze al is verzonden, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Watch4Us reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, op het door u gebruikte rekening nummer terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

Retourneren/bedenktijd:

U heeft een bedenktijd van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Deze periode gaat  in op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde  producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie hierover, artikel 4 van onze algemene voorwaarden.

Gehele of Deel van de bestelling:

Gehele bestelling retourneren?

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u in dit geval terug te sturen naar het retouradres ( zie onderaan deze pagina ). Watch4Us zal de gehele aankoopsom bij goede ontvangst aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Deel van de bestelling retourneren?

Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zal de aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling aan u  worden teruggestort.

Altijd schriftelijk kenbaar maken

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Watch4Us kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en het factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de  betaling aan Watch4Us heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:

W4U
Postbus 10594
2501 HN Den Haag
Nederland

Home>Contact>Retourneren

Hoofdmenu