Geen bezorgkosten op uw bestelling Eenvoudig bestellen en veilig betalen

Collecties

Kleurrijk KYBOE!

KYBOE! is een puur Nederlands horlogemerk dat wereldwijd wordt gedragen. De grote, karakteristieke en kleurrijke modellen zijn geïnspireerd door, hoe kan het anders: de oer-Hollandse tulpenvelden. Maar waar de tulpen vooral het landschap kleur geven, kleurt KYBOE! tegenwoordig de polsen van talloze dragers, waaronder die van veel BN’ers.

En dat is niet voor niets: KYBOE! is hot

Overige producten

Big watches!

Wie aan KYBOE! denkt, denkt aan groot, ‘BIG’. Het zijn horloges waar je bijna letterlijk niet omheen kunt. Dat geldt voor de modellen met de 40 en 48 mm wijzerplaat, maar zeker voor de klokken met een wijzerplaat van 55 mm. Wie voor KYBOE! kiest, kiest voor bijzonder (groot). En dat begint al bij de aankoop. Want iedere KYBOE! wordt geleverd in een schitterende case. Je zal er maar een cadeau krijgen!

 

Big choice!

Hoewel zelfs KYBOE! klein is begonnen, is er nu voor vrijwel iedereen de perfecte KYBOE! Er zijn maar liefst 13 verschillende series. Van zilver tot fluoriserend en van MIRROR tot BIG BLING. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal tot maar liefst 100 meter (10 ATM) waterdicht zijn. Zodat ze ’s zomers de stranden en zwembaden omtoveren tot natte tulpenvelden. Daarnaast zijn ze allemaal uitgerust met een slimme LED-verlichting en krijg je er 2 jaar garantie op!

Home>Collecties

Hoofdmenu